15 juni 2015

Twentsche Dozencentrale en Twepa blikken terug op een geslaagde familiedag!

Afgelopen zaterdag 13 juni vond de eerste familiedag van Twepa en de Twentsche Dozencentrale plaats.

De familiedag was een dag waarop wij onze klanten, na een regenbui, letterlijk in het zonnetje hebben kunnen zetten! We hopen dat zij ook (beter) kennis hebben kunnen maken met de Twepa familie en dat zij, samen met hun familie, een leuke middag hebben gehad. 

Om 07:00 uur opent directeur Coen Brinkman de poorten zodat de eerste leveranciers onze parkeerplaats op kunnen rijden en kunnen starten met opbouwen. Wanneer om 09:00 uur de eerste medewerkers bij Twepa komen om te helpen opbouwen staan de banken, tafels al op hun plek en staat de stormbaan vol spanning de eerste kinderen af te wachten. 

Tegen 12:00 uur arriveert de Amerikaanse Barbecue en al vrij snel verspreid zich een heerlijke geur van hamburgers, maïs en chickenwings over het terrein. Het is bijna zover de familiedag gaat beginnen! Met z'n allen zetten we nog even de puntjes op de ï waarna rond 13:00 uur de eerste gasten met de Hummer en/of de Amerikaanse politiewagen het terrein op worden gebracht.

Lachende glimmende (kinder)gezichten, yes de entree bevalt! Helaas moet er nog even een regenbui overtrekken. Jammer dan eerst maar in onze mooie winkel de gasten koffie/thee met een petit four aanbieden.

Gelukkig trekt de regen weg en vullen de sta tafels en banken zich buiten met allemaal gezellige mensen.
Afwisselend rijden de Hummer en de Amerikaanse Politie auto af en aan om mensen van de parkeergelegenheid naar Twepa toe te taxiën. Nog een rondje!, waarna een groepje kinderen in de Hummer stapt. 

Klanten en de Twepa familie waren gezellig met elkaar in gesprek en dronken een drankje met elkaar. De hamburgers, de verse aardbeien met slagroom en het ijs uit de ijscokar smaakten heerlijk.

Sommige klanten kwamen even langs, anderen bleven langer maar aan het einde van hun bezoek kregen ze allemaal een goodiebucket vol met producten mee.

Wij kijken met een zeer tevreden gevoel terug naar onze eerste familiedag en vinden het absoluut een dag die voor herhaling vatbaar is. Om een indruk te geven van deze prachtige dag kun je de foto's bekijken.

Tot (hopelijk) volgend jaar!